BEMOL - Pagina de start BEMOL

SERVICIUL CLIENȚI BEMOL 24/7


tel: 14-009
e-mail: card@bemol.md

Noutăți «BEMOL REGIONS CUP – FINALA E APROAPE!

Prima săptămână a lunii august a început cu 3 meciuri din cadrul campionatului regional de fotbal BEMOL. Meciurile de pe  1, 2 si 5 august au fost ultimele meciuri din cadrul etapei II.
In prima zi a lunii august a fost disputat un meci decisiv pentru Etapa Finală. Echipa FC Nisporeni, conform calculelor trebuia să marcheze cel puțin 2 goluri în plus pentru a se califica în finală. După ultimele victorii ale ucrainenilor din Volodarka, aceștia au suferit și o înfrângere pe terenul din orașul Soroca. FC Nisporeni au reușit să înscrie 3 goluri, iar Volodarka doar unul singur. Astfel, FC Nisporeni și-au asigurat un loc în finală, unde vor juca cu CS Cojușna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pe 2 august, Cojușna a găzduit meciul dintre echipele FC Mărculești (câștigătorii ediției BRC 2010) și CS Cojușna.  La meci  au fost prezenți circa 300 spectatori care au urmărit meciul intens dintre cele două echipe. Scorul final  - 3:2 în favoarea CS Cojușna. Cei mai buni jucători au fost desemnați:  Mihai Mustea (CS  Cojușna) și Stanislav Zadorojnii (FC Mărculești). În finală FC Mărculești vor lupta pentru medalia de bronz cu echipa Volodarka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FC Buteni-Mereșeni  și-a revenit în cadrul meciului cu Izvoraș-Izvoare după ce a au pierdut în Ucraina. Pe 5 august, echipa Buteni-Mereșeni i-a învins pe cei din Izvoraș Izvoare cu scorul 2:1. Golurile câștigătorilor fiind înscrise în mai puțin de un minut.

ATENȚIE! Primul meci din Finală va avea loc la sfârșitul lunii august între echipele FC Nisporeni și CS Cojușna. Curând vom reveni cu detalii.