BEMOL - Pagina de start BEMOL

SERVICIUL CLIENȚI BEMOL 24/7


tel: 14-009
e-mail: card@bemol.md

Noutăți «BEMOL REGIONS CUP – ÎN UCRAINA!

31.07.2012

Săptămâna trecută au avut loc 3 meciuri marca BEMOL REGIONS CUP. Două meciuri din cele 3 jucate au avut loc pentru prima dată înafara hotarelor Moldovei – în Volodarka, Ucraina. Două echipe ce au reprezentat Republica Moldova au fost invitate de ucraineni în Volodarka, pentru a disputa meciurile planificate.
Pe 25 iulie, a avut loc primul meci pe teritoriul ucrainean între echipa Volodarka (Ucraina) si FC Buteni-Mereșeni.  Mândria echipei ucrainene, Tamaz Hihadze, a fost cel care a înscris primul gol în minutul 59. Al doilea gol a fost înregistrat de Volodarka exact la 6 minute după primul gol. Echipei FC Buteni-Mereșeni i-a reușit să înscrie un gol, însă acest lucru nu a schimbat scorul final de 3:1 în favoarea echipei Volodarka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pe 27 iulie, deja pe teritoriul Republicii Moldova, în satul Mărculești a avut loc meciul dintre echipele FC Mărculești și USPEE (Chișinău). Cei din USPEE, care au suferit o pierdere în ultimul meci jucat, și-au adunat forțele și au învins echipa-gazdă cu scorul 0:2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sâmbătă, pe 28 iulie, Volodarka a mai avut o întâlnire pe propriul teren de fotbal, în Ucraina. De data aceasta, adversarii au fost jucătorii din echipa Izvoraș-Izvoare, Florești. Cu acest meci, ucrainenii au obținut un rezultat impresionant, înscriind 7 goluri! Echipa din Florești a reușit să marcheze un singur gol în cele 90 minute. Scorul final – 7:1 în favoarea echipei Volodarka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Următoarele meciuri:

01 august 2012, 18:00

FC Nisporeni- Volodarka
02 august 2012, 18:00 CS Cojușna – FC Mărculești