BEMOL - Pagina de start BEMOL

SERVICIUL CLIENȚI BEMOL 24/7


tel: 14-009
e-mail: card@bemol.md

Oferte speciale «CARDUL "FIDELITATE" BEMOL

NOI CREDEM CĂ FIDELITATEA MERITĂ RECOMPENSĂ! BEMOL ÎȘI RĂSPLĂTEȘTE TOȚI CLIENȚII FIDELI!

 

CARE SUNT BENEFICIILE CARDULUI „FIDELITATE” BEMOL?

 • Prin intermediul cardului „FIDELITATE” BEMOL, pentru cel puţin 75 litri alimentaţi în decursul unei luni calendaristice, primiţi un bonus de 2%*.
 • La 120 litri* alimentaţi primiţi un tichet pentru servicii de spălare gratuită a automobilului Dvs. 
 • Nou! Cardul „FIDELITATE” Vă permite să obţineţi o reducere de 2% la produsele** din reţeaua de magazine BEMOL MARKET.
CUM PUTEŢI OBŢINE UN CARD „FIDELITATE” BEMOL?

 • Pentru a obţine un card „FIDELITATE” este necesar să completaţi un formular şi să-l înmânaţi casierului de la oricare staţie BEMOL. Formularul de cerere poate fi obţinut la orice staţie BEMOL, la oficiul central BEMOL din Chişinău, sau descărcat de aici.
 • Odată cu deschiderea contului „FIDELITATE”, BEMOL Vă emite gratuit, într-o perioadă de 10 zile, CARDUL FIDELITATE pentru autovehiculul Dvs.
 • Mai multă informaţie puteţi obţine prin intermediul SERVICIULUI CLIENŢI (24 ore pe zi, 7 zile în săptămână).

CUM PUTEŢI UTILIZA CARDUL  „FIDELITATE”  BEMOL?

 • Suplinirea cardului „FIDELITATE” poate fi efectuată la orice oră, la orice staţie BEMOL, cu ajutorul casierului. Suma minimală de suplinire este echivalentă unui litru de combustibil.
 • BEMOL va debita automat cardul Dvs. cu contravaloarea în MDL a combustibilului procurat în baza acestuia. Contravaloarea va fi calculată la preţul combustibilului afişat pe panou la data alimentării automobilului Dvs.
 • Pentru cel puţin 75 litri alimentaţi lunar, veţi primi un BONUS de combustibil care va fi creditat automat pe cardul „FIDELITATE” în termen de 10 zile calendaristice a lunii următoare. BONUSUL va putea fi utilizat exclusiv pentru alimentarea cu combustibil la stațiile BEMOL.
 • BONUSUL se acordă în litri, astfel încât, sunteți protejat de fluctuaţiile preţurilor de pe piaţa produselor petroliere. Mărimea BONUSULUI va constitui 2%*** din consumul Dvs. lunar (lună calendaristică) de combustibil. 
 • Tichetul pentru servicii de SPĂLĂTORIE GRATIS îl puteţi ridica la orice staţie de alimentare cu combustibil BEMOL nu mai târziu de a 10-a zi a lunii următoare celei de referinţă.

Mai multă informaţie puteţi obţine apelând la SERVICIUL CLIENŢI (24 ore pe zi, 7 zile în săptămână):

+373 (22) 29 62 00

+373 (22) 89 29 50

+373 (0) 79 70 20 10

 

*Cu termenii şi condiţiile promoţiei puteţi face cunoştinţă la staţiile BEMOL, sau accesând acest link.
**Compania BEMOL deţine dreptul să modifice în mod unilateral, fără aviz prealabil, lista produselor la care se aplică reducerea de 2%. Reducerea NU se aplică la articole de presă, produse de panificaţie, produse din tutun şi cartele telefonice de reîncărcare.
***Nota: Subiect al schimbării din partea BEMOL fără preaviz. Modificările în condiţiile ofertei vor fi afişate la staţiile BEMOL şi publicate pe website-ul companiei.