Noua benzinărie Bemol în Comrat

03 mai, 2019

Bemol a început sărbătorile din luna mai, cu deschiderea unei noi benzinării în Comrat.

Vineri, 3 mai, la ora 14:00, a fost deschisă o nouă stație Bemol în Comrat, care a devenit deja cea de-a 40-a rețea. A fost proiectat și construit în conformitate cu toate normele și standardele celor mai înalte cerințe ale conducătorilor de automobile. De remarcat este faptul că, este o benzinărie conceptual nouă, care nu are analogi pe teritoriul Găgăuziei.

Calitatea și viteza deservirii,  cea mai înaltă calitate a combustibilului și o gamă largă de produse în magazine, disting în mod favorabil această benzinărie. În plus, pe terasa confortabilă a cafenelei, puteți să vă relaxați și să luați o gustare delicioasă înainte de a pleca.

Un cadou plăcut, oferit la deschidere, a fost 10 litri de combustibil gratuit pentru fiecare dintre primii 100 de clienți.

Noua benzinărie a fost deschisă ca parte a programului pe termen lung BEMOL, destinat extinderii și modernizării întregii rețele de benzinării deținute de companie.

Rețeaua benzinăriilor Bemol este situată pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din Coamrat, str. Gavrilyuk 12 și lucrează non-stop.

Pune o întrebare
Eroare!
Eroare!
Eroare!
  • Client corporativ
  • Persoană fizică
Mulțumesc că ai fost cu noi!